Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00

Uw makelaar voor het Oldambt en Midden-Groningen sinds 1979

Makelaardij Ing. H.H. Smit is al sinds 1979 specialist in landelijk wonen in het Oldambt, Midden-Groningen en verre omgeving. Van monumentale boerderijen en karakteristieke panden op het Groninger platteland tot huizen in een van de vele fraaie Groninger dorpen, wij helpen u graag verder bij het waarmaken van al uw dromen op het gebied van wonen.


NVM-makelaar

Makelaardij Ing. H.H. Smit is uw NVM-makelaar. Voor u is dit een garantie van kwaliteit, voor ons is dit een erkenning en onderstreping van onze kennis, ervaring en vakmanschap. Een NVM-makelaar ondersteunt u tijdens het hele proces bij de aankoop of verkoop van een woning, pand of kavel. Met een NVM-makelaar kiest u niet zomaar voor een makelaar, u kiest voor kwaliteit. En biedt u uw woning te koop aan, dan krijgt deze een fraaie presentatie op een prominente plek op Funda, dé vastgoed marktplaats van Nederland, ook van de NVM.

Erkend specialist in agrarische bedrijven

Binnen de NVM zijn wij erkend specialist in de aan- en verkoop van agrarische bedrijven. Wij kennen de lokale en regionale markt voor boerderijen, percelen en ander agrarisch vastgoed en staan u bij met raad en daad. Als erkenning van kwaliteit volgen wij hiervoor jaarlijks cursussen en trainingen van de NVM.

Lees meer over ons team

Ons team:

Stijn van Rassel

Henriƫtte Kemper

Harm Smit

Over ons kantoor

Makelaardij Ing. H.H. Smit werd opgericht in 1979 door makelaar Harm Smit, die ons kantoor nog altijd bestiert. Ons kantoor is opgericht in Zuidbroek en is hier nog altijd gevestigd, sinds 1994 in ons prachtig pand aan de Kerkstraat 42a. Ons team, dat naast makelaar Harm Smit bestaat uit officemanager Henriëtte Kemper en Stijn van Rassel, staat hier op vakkundige en enthousiaste wijze voor u klaar.

Het laatste nieuws
GEANNULEERD: Open Huizen Dag 28 Maart 2020

GEANNULEERD: Open Huizen Dag 28 Maart 2020

De NVM Open Huizen Dag van 28 maart gaat niet door. Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland.
 
De krapte op de woningmarkt voor woningen tussen 160 en 260 duizend euro

De krapte op de woningmarkt voor woningen tussen 160 en 260 duizend euro

 In het vierde kwartaal van 2019 zijn er door NVM-makelaars ruim 40.000 woningen verkocht. “Over heel 2019 zijn er door de leden van NVM 149.000 woningen verkocht, vergelijkbaar met het aantal van 2018.” vertelt Lana Gerssen, voorzitter v…
 
NHG-premie in 2020 naar 0,7%

NHG-premie in 2020 naar 0,7%

De borgtochtprovisie voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (‘NHG- premie’) wordt per 1 januari 2020 verlaagd.
 
Wij zij aangesloten bij: