Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00

Uw makelaar voor het Oldambt en Midden-Groningen sinds 1979

Makelaardij Ing. H.H. Smit is al sinds 1979 specialist in landelijk wonen in het Oldambt, Midden-Groningen en verre omgeving. Van monumentale boerderijen en karakteristieke panden op het Groninger platteland tot huizen in een van de vele fraaie Groninger dorpen, wij helpen u graag verder bij het waarmaken van al uw dromen op het gebied van wonen.


Uitgelicht
€ 182 500 k.k.

Klinkerweg 92

9684AG Finsterwolde

140 m2 / 970 m2 - 5 kamers

Meer informatie

NVM-makelaar

Makelaardij Ing. H.H. Smit is uw NVM-makelaar. Voor u is dit een garantie van kwaliteit, voor ons is dit een erkenning en onderstreping van onze kennis, ervaring en vakmanschap. Een NVM-makelaar ondersteunt u tijdens het hele proces bij de aankoop of verkoop van een woning, pand of kavel. Met een NVM-makelaar kiest u niet zomaar voor een makelaar, u kiest voor kwaliteit. En biedt u uw woning te koop aan, dan krijgt deze een fraaie presentatie op een prominente plek op Funda, dé vastgoed marktplaats van Nederland, ook van de NVM.

Erkend specialist in agrarische bedrijven

Binnen de NVM zijn wij erkend specialist in de aan- en verkoop van agrarische bedrijven. Wij kennen de lokale en regionale markt voor boerderijen, percelen en ander agrarisch vastgoed en staan u bij met raad en daad. Als erkenning van kwaliteit volgen wij hiervoor jaarlijks cursussen en trainingen van de NVM.

Lees meer over ons team

Ons team:

Jorden Jonker

Reiny Watsing

Henriëtte Kemper

Harm Smit

Over ons kantoor

Makelaardij Ing. H.H. Smit werd opgericht in 1979 door makelaar Harm Smit, die ons kantoor nog altijd bestiert. Ons kantoor is opgericht in Zuidbroek en is hier nog altijd gevestigd, sinds 1994 in ons prachtig pand aan de Kerkstraat 42a. Ons team, dat naast makelaar Harm Smit bestaat uit officemanager Henriëtte Kemper en secretaresse Reiny Watsing, staat hier op vakkundige en enthousiaste wijze voor u klaar.

Het laatste nieuws
Open Huizen Dag 5 oktober 2019

Open Huizen Dag 5 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober 2019 is er weer de NVM Open Huizen Dag.   Onderstaande woningen uit ons bestand zijn op deze dag van 11:00 tot 15:00 uur te bezichtigen: -Scheepsmeter 12 Blauwestad J.F. Zijlkerstraat 35 Nieuw Beerta -Kerklaan 104 Scheemda …
 
Positief vastgoedjaar 2018

Positief vastgoedjaar 2018

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM heeft haar jaarrapport 2018 ‘Vastgoedmarkt in beeld’ gepubliceerd.
 
Prijzen stijgen nog steeds, maar minder hard.

Prijzen stijgen nog steeds, maar minder hard.

 Dat de woningmarkt ‘verzadigd’ is, wil de NVM-voorzitter graag toelichten. “De hardste prijsstijging lijkt voorbij te zijn. Vooral in de grootstedelijke, krappe regio’s zijn de prijzen inmiddels op een dusdanig hoog niveau ui…
 
Wij zij aangesloten bij: