Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00

Uw makelaar voor het Oldambt en Midden-Groningen sinds 1979

Makelaardij Ing. H.H. Smit is al sinds 1979 specialist in landelijk wonen in het Oldambt, Midden-Groningen en verre omgeving. Van monumentale boerderijen en karakteristieke panden op het Groninger platteland tot huizen in een van de vele fraaie Groninger dorpen, wij helpen u graag verder bij het waarmaken van al uw dromen op het gebied van wonen.

Uitgelicht
€ 79 500 k.k.

Tranendallaan 0 ong

9678PB Westerlee

m2 / 1010 m2 - 0 kamers

Meer informatie

NVM-makelaar

Makelaardij Ing. H.H. Smit is uw NVM-makelaar. Voor u is dit een garantie van kwaliteit, voor ons is dit een erkenning en onderstreping van onze kennis, ervaring en vakmanschap. Een NVM-makelaar ondersteunt u tijdens het hele proces bij de aankoop of verkoop van een woning, pand of kavel. Met een NVM-makelaar kiest u niet zomaar voor een makelaar, u kiest voor kwaliteit. En biedt u uw woning te koop aan, dan krijgt deze een fraaie presentatie op een prominente plek op Funda, dé vastgoed marktplaats van Nederland, ook van de NVM.

Erkend specialist in agrarische bedrijven

Binnen de NVM zijn wij erkend specialist in de aan- en verkoop van agrarische bedrijven. Wij kennen de lokale en regionale markt voor boerderijen, percelen en ander agrarisch vastgoed en staan u bij met raad en daad. Als erkenning van kwaliteit volgen wij hiervoor jaarlijks cursussen en trainingen van de NVM.

Lees meer over ons team

Ons team:

Reiny Watsing

Henriëtte Kemper

Harm Smit

Over ons kantoor

Makelaardij Ing. H.H. Smit werd opgericht in 1979 door makelaar Harm Smit, die ons kantoor nog altijd bestiert. Ons kantoor is opgericht in Zuidbroek en is hier nog altijd gevestigd, sinds 1994 in ons prachtig pand aan de Kerkstraat 42a. Ons team, dat naast makelaar Harm Smit bestaat uit officemanager Henriëtte Kemper en secretaresse Reiny Watsing, staat hier op vakkundige en enthousiaste wijze voor u klaar.

Het laatste nieuws
Buitenstate Plus object

Buitenstate Plus object

Samen met onze Buitenstate-collega's zijn we steeds op zoek naar de "krenten in de pap"  in het buitengebied.   Provincialeweg 11 BEERS    Karakteristieke gerenoveerde woonboerderij bij het water en zicht op Cuijk met volop mogelij…
 
Al 37 Buitenstate kantoren in Nederland

Al 37 Buitenstate kantoren in Nederland

De markt voor vrijstaande woningen in het buitengebied groeit, Buitenstate groeit mee...
 
Woningmarktcijfers 2e kwartaal 2018

Woningmarktcijfers 2e kwartaal 2018

Al een jaar lang zet de trend op de Nederlandse woningmarkt door: dalende transactieaantallen door een te laag aanbod, grote prijsstijgingen en te weinig nieuwbouw om aan de groeiende vraag te voldoen. De woningmarkt is in veel regio’s krap, in somm…
 
Wij zij aangesloten bij: