Medewerkers

Makelaar Harm Smit
In Oost-Groningen is er geen makelaar die met zo veel passie en bevlogenheid over de geschiedenis van het Oldambt kan vertellen als Harm Smit. Deze liefde voor het gebied komt hem dagelijks goed van pas. Niet alleen bij het aanprijzen van de vele historische panden die zijn makelaardij in portefeuille heeft. Ook over de recentste regiogeschiedenis en dito (woon)huizen kan Harm Smit u alles vertellen.


Officemanager Henriëtte Kemper
Een goede makelaar is veel op pad. Dat geldt in het bijzonder voor Harm Smit, hij komt net binnenvallen of staat al weer met één been buiten… Om deze gedrevenheid maximaal tot z’n recht te laten komen zit Henriëtte Kemper als ‘een spin in haar web’ op kantoor. Zij is het dagelijks aanspreekpunt en heeft (bijna) overal antwoord op.


Secretaresse Reiny Watsing
Over de verkoopprijs van een huis wordt je het eens met een handdruk… Maar daarna begint het administratieve traject dat de koop definitief maakt. Het voorlopig koopcontract, de stukken voor de notaris, alles moet foutloos gebeuren. En daar beleeft Reiny Watsing veel plezier aan. Ook bij het uitwerken van taxatierapporten en het bijhouden van de (online) fotopresentaties komt haar accutaresse goed van pas.