Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00

Facebook berichten

Koopwoning met 111m2 woonoppervlak en een maandelijkse netto hypotheeklast van โ‚ฌ300,- in de maand. Een gemiddelde krappe studentenkamer in de stad is duurder.
 
Rust, ruimte en genieten van het platteland. NIEUW in de verkoop!
 
Het bouwkavel Hoofdweg 260 in Midwolda is goed onder handen genomen. Een zeer ruime kavel op een idyllische plek met zowel bos als strand achter het huis gelegen. Kijk voor meer informatie op: www.funda.nl/koop/midwolda/bouwgrond-40847807-hoofdweg-260/
 
Deze vrijstaande top woning is weer beschikbaar. Volledig gerenoveerd en levensbestendig ingedeeld met ruime schuur en carport. Gelegen nabij Winschoten evenals Duitsland voor maar โ‚ฌ169.500,-. Een ideale situatie voor zowel starters als mensen die van hun pensioen willen genieten. Grijp je kans en bel voor meer informatie: 0598-45 33 55.
 
Wat een schitterend uitzicht over het water in dit ruime appartement. Nieuw in de verkoop.
 
Deze woning is weer beschikbaar! Gelegen in de groenste wijk van Winschoten.
 
Van plan een garage, schuur of uitbouw te bouwen of is uw huis toe aan onderhoud? Profiteer vรณรณr 2020 nog van de extreem lage hypotheekrente en hoge huizenprijzen. Wij komen uw woning graag taxeren voor een herfinanciering. Voor meer informatie bel vrijblijvend naar 0598-453355.
 
Graag geven wij u gratis advies!
 
U kunt nog steeds contact met ons opnemen voor een gratis waardebepaling van uw woning. We geven u een eerlijk advies!
 
In prijs verlaagd! Prima locatie voor bedrijf of horeca.
 
Uw eigen plek aan de rand van het dorp? Kom hier eens kijken, nieuw in de verkoop!
 
Deze vrijstaande SEMI-bungalow is nieuw in de verkoop. Heel veel ruimte in en om de woning.
 
Maak snel een afspraak voor een gratis waardebepaling!
 
Lees hier hoe de woningmarkt in het buitengebied zich ontwikkelt in onze provincie.
 
NIEUW in ons aanbod.
 
Kopen is toch ECHT goedkoper dan huren. Profiteer nog van de lage rente.
 
Altijd al aan het water willen wonen?
 
 
Hebt u de prachtige hal gezien? De akoestiek is fantastisch en hier een huiskamerconcert meemaken is echt heel bijzonder.
 
๐‰๐”๐๐ˆ๐‹๐„๐”๐Œ๐€๐‚๐“๐ˆ๐„!!! Ter gelegenheid van ons ๐Ÿ’๐ŸŽ ๐ฃ๐š๐ซ๐ข๐  bestaan geven wij nu tijdelijk ๐Ÿ’๐ŸŽ% ๐ค๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐  op de aanmeldkosten van iedere nieuwe woning. In combinatie met de gunstige woningmarkt op dit moment is dit ๐ฎ๐ฐ ๐ค๐š๐ง๐ฌ. Ook geldig voor toekomstige aanmeldingen. ๐’๐œ๐ก๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐ฎ ๐ง๐ฎ ๐ข๐ง ๐ฏ๐ข๐š ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง๐๐ž ๐ฅ๐ข๐ง๐ค.