Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00

Facebook berichten

Kopen is toch ECHT goedkoper dan huren. Profiteer nog van de lage rente.
 
Altijd al aan het water willen wonen?
 
 
Hebt u de prachtige hal gezien? De akoestiek is fantastisch en hier een huiskamerconcert meemaken is echt heel bijzonder.
 
๐‰๐”๐๐ˆ๐‹๐„๐”๐Œ๐€๐‚๐“๐ˆ๐„!!! Ter gelegenheid van ons ๐Ÿ’๐ŸŽ ๐ฃ๐š๐ซ๐ข๐  bestaan geven wij nu tijdelijk ๐Ÿ’๐ŸŽ% ๐ค๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐  op de aanmeldkosten van iedere nieuwe woning. In combinatie met de gunstige woningmarkt op dit moment is dit ๐ฎ๐ฐ ๐ค๐š๐ง๐ฌ. Ook geldig voor toekomstige aanmeldingen. ๐’๐œ๐ก๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐ฎ ๐ง๐ฎ ๐ข๐ง ๐ฏ๐ข๐š ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง๐๐ž ๐ฅ๐ข๐ง๐ค.
 
๐‰๐จ๐ซ๐๐ž๐ง ๐‰๐จ๐ง๐ค๐ž๐ซ, ๐š๐š๐ง๐ ๐ž๐ง๐š๐š๐ฆ. ๐ƒ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐€๐ฌ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐ญ ๐Œ๐š๐ค๐ž๐ฅ๐š๐š๐ซ ๐›๐ข๐ฃ ๐Œ๐š๐ค๐ž๐ฅ๐š๐š๐ซ๐๐ข๐ฃ ๐’๐ฆ๐ข๐ญ ๐™๐ฎ๐ข๐๐›๐ซ๐จ๐ž๐ค. De bedoeling is dat ik de makelaardij verjonging in ga blazen, met een frisse blik naar de huidige zaken ga kijken en samen met u, ja ook u, de kansen in deze florerende markt ga onderzoeken. Het streven is om uw potentieel maximaal te benutten zowel in de verkoop als in de aankoop van uw woning. Iedere woensdag en vrijdag ben ik op ons kantoor aan de Kerkstraat 42a te Zuidbroek, kom gerust een keer langs om kennis te maken, de koffie staat altijd voor u klaar. Een telefoontje is natuurlijk ook altijd goed: 0598-45 33 55 ik kom graag een keer bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden voor u.
 
Ook dit is weer een goed voorbeeld van het Buitenstaete excellent programma. Kijk en geniet, wie weet is dit het landgoed waar u altijd al naar opzoek was. ๐—”๐—น๐˜€๐—ผ๐—ณ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€๐—ฒ ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜โ€ฆ. Landgoed Huize De Bult: historische buitenplaats en monument uit 1798. Zeer goed onderhouden, comfortabel wonen en ruimte voor kantoor aan huis. Bijzonder: torenkamer, luidklok, NSW geregistreerd landgoed (fiscale voordelen), veel privacy en 1 ha onderhoudsvriendelijk parkโ€ฆ Een buitenkans voor wie droomt van een eigen landgoed!
 
Een eigen huis, een plek onder de zon? Ideaal voor starters.
 
NIEUW in ons aanbod.
 
๐ƒ๐ซ๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ข๐ง ๐•๐ฅ๐ž๐๐๐ž๐ซ! Ook dit is weer een product uit het Buitenstaete Excellent programma. Dit is ook voor uw Buitenstaete te realiseren en zal door heel nederland verspreid worden. Kijk en geniet van de rondleiding in deze mooie woning in Vledder. Wilt u meer informatie over dit unieke programma van Buitenstaete bel of mail ons gerust: 0598-453355 of info@makelaardijsmit.nl
 
Een juweeltje, deze VILLA-BOERDERIJ!
 
Doe de check!
 
Deze boerderij met mogelijkheden is NIEUW in de verkoop!
 
Heeft u de rondleiding van Shannon in deze Buitenstate in Etten-Leur al gezien? De video is onderdeel van de nieuwe verkoopmethode Buitenstate Excellent. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 0598-453355.
 
Netto-maandlasten zijn hier wel erg aantrekkelijk!
 
Wij adviseren u graag, ook bij de aankoop!
 
NIEUW in ons aanbod!
 
Vandaag bestaat ons bedrijf precies 40 jaar!! Gebak bij de koffie dus๐ŸŽ‰. Voor elke nieuwe verkoopopdracht in augustus geven wij 40% korting op de aanmeldkosten๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
 
Zojuist in prijs verlaagd! Kom snel eens binnen kijken, u weet niet wat u ziet.....! Mogelijkheden te kust en te keur.
 
Doe de check en wij komen graag langs voor een preciezere waardebepaling.