Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00

Aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van huizen, agrarisch vastgoed en zakelijk onroerend goed

Als NVM-makelaar bieden wij een breed dienstenpakket. U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop, (ver-) huur en taxatie van elk huis of bedrijfspand. Wat u ook wenst, wij helpen u echt verder.

Whatsapp ons
Gratis waardebepaling

Verkoop van uw huis of vastgoed

Wilt u uw huis of vastgoed verkopen? Wij behartigen uw belangen bij de verkoop en zorgen ervoor dat u een prima prijs krijgt. Onze erkenning als NVM-makelaar geeft u de garantie van kwaliteit: wij behartigen alleen uw belangen en zorgen ervoor dat u geen risico's loopt. Wij ontzorgen u volledig, u hebt er geen omkijken naar.

Uw aankoopmakelaar

Bent u helemaal verliefd op dat ene huis? Dan is het misschien verstandig om uw aankoopmakelaar er ook nog even naar te laten kijken. Want u wilt er toch niet te veel voor betalen? Samen met u beoordelen wij de bouwkundige staat en vertellen u welke investeringen u kunt verwachten om er helemaal uw droomplek van te maken. Wij begrijpen uw emoties en gaan naast u staan met een realistisch verhaal, zodat u ook op de langere termijn blij en tevreden blijft met uw aankoop.

Verhuur van woningen

Staat uw woning te koop, maar lukt verkoop niet tegen acceptabele condities? En dreigt u daardoor in de problemen te komen, bijvoorbeeld vanwege dubbele woonlasten? Dan mag u uw woning tijdelijk - maximaal vijf jaar - verhuren in het kader van de Leegstandswet. Dat betekent verhuur zonder de gebruikelijke strenge huurdersbescherming. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Wij informeren u graag en helpen u verder.

NRVT-erkend taxateur onroerend goed

Wilt u een betrouwbare waardebepaling van uw woning of pand? Makelaardij Ing. H.H. Smit is als taxateur erkend door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit is een garantie voor onze onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit. Als onafhankelijk taxateur taxeren wij voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld waardebepaling van aan- of verkoop van het onroerend goed of voor hypotheekverstrekkers.

Het laatste nieuws
GEANNULEERD: Open Huizen Dag 28 Maart 2020

GEANNULEERD: Open Huizen Dag 28 Maart 2020

De NVM Open Huizen Dag van 28 maart gaat niet door. Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland.
 
De krapte op de woningmarkt voor woningen tussen 160 en 260 duizend euro

De krapte op de woningmarkt voor woningen tussen 160 en 260 duizend euro

 In het vierde kwartaal van 2019 zijn er door NVM-makelaars ruim 40.000 woningen verkocht. “Over heel 2019 zijn er door de leden van NVM 149.000 woningen verkocht, vergelijkbaar met het aantal van 2018.” vertelt Lana Gerssen, voorzitter v…
 
NHG-premie in 2020 naar 0,7%

NHG-premie in 2020 naar 0,7%

De borgtochtprovisie voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (‘NHG- premie’) wordt per 1 januari 2020 verlaagd.
 
Wij zij aangesloten bij: