Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00

Aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van huizen, agrarisch vastgoed en zakelijk onroerend goed

Als NVM-makelaar bieden wij een breed dienstenpakket. U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop, (ver-) huur en taxatie van elk huis of bedrijfspand. Wat u ook wenst, wij helpen u echt verder.

Whatsapp ons
Gratis waardebepaling
Uitgelicht
€ 169 500 k.k.

AE-weg 27

9946RH Woldendorp

100 m2 / 1500 m2 - 5 kamers

Meer informatie

Verkoop van uw huis of vastgoed

Wilt u uw huis of vastgoed verkopen? Wij behartigen uw belangen bij de verkoop en zorgen ervoor dat u een prima prijs krijgt. Onze erkenning als NVM-makelaar geeft u de garantie van kwaliteit: wij behartigen alleen uw belangen en zorgen ervoor dat u geen risico's loopt. Wij ontzorgen u volledig, u hebt er geen omkijken naar.

Uw aankoopmakelaar

Bent u helemaal verliefd op dat ene huis? Dan is het misschien verstandig om uw aankoopmakelaar er ook nog even naar te laten kijken. Want u wilt er toch niet te veel voor betalen? Samen met u beoordelen wij de bouwkundige staat en vertellen u welke investeringen u kunt verwachten om er helemaal uw droomplek van te maken. Wij begrijpen uw emoties en gaan naast u staan met een realistisch verhaal, zodat u ook op de langere termijn blij en tevreden blijft met uw aankoop.

Verhuur van woningen

Staat uw woning te koop, maar lukt verkoop niet tegen acceptabele condities? En dreigt u daardoor in de problemen te komen, bijvoorbeeld vanwege dubbele woonlasten? Dan mag u uw woning tijdelijk - maximaal vijf jaar - verhuren in het kader van de Leegstandswet. Dat betekent verhuur zonder de gebruikelijke strenge huurdersbescherming. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Wij informeren u graag en helpen u verder.

NRVT-erkend taxateur onroerend goed

Wilt u een betrouwbare waardebepaling van uw woning of pand? Makelaardij Ing. H.H. Smit is als taxateur erkend door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit is een garantie voor onze onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit. Als onafhankelijk taxateur taxeren wij voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld waardebepaling van aan- of verkoop van het onroerend goed of voor hypotheekverstrekkers.

Het laatste nieuws
Buitenstate Plus object

Buitenstate Plus object

Samen met onze Buitenstate-collega's zijn we steeds op zoek naar de "krenten in de pap"  in het buitengebied.   Provincialeweg 11 BEERS    Karakteristieke gerenoveerde woonboerderij bij het water en zicht op Cuijk met volop mogelij…
 
Al 37 Buitenstate kantoren in Nederland

Al 37 Buitenstate kantoren in Nederland

De markt voor vrijstaande woningen in het buitengebied groeit, Buitenstate groeit mee...
 
Woningmarktcijfers 2e kwartaal 2018

Woningmarktcijfers 2e kwartaal 2018

Al een jaar lang zet de trend op de Nederlandse woningmarkt door: dalende transactieaantallen door een te laag aanbod, grote prijsstijgingen en te weinig nieuwbouw om aan de groeiende vraag te voldoen. De woningmarkt is in veel regio’s krap, in somm…
 
Wij zij aangesloten bij: