Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00

Aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van huizen, agrarisch vastgoed en zakelijk onroerend goed

Als NVM-makelaar bieden wij een breed dienstenpakket. U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop, (ver-) huur en taxatie van elk huis of bedrijfspand. Wat u ook wenst, wij helpen u echt verder.

Whatsapp ons
Gratis waardebepaling
Uitgelicht
€ 389 500 k.k.

Hereweg 344

9651AT Meeden

200 m2 / 4890 m2 - 8 kamers

Meer informatie

Verkoop van uw huis of vastgoed

Wilt u uw huis of vastgoed verkopen? Wij behartigen uw belangen bij de verkoop en zorgen ervoor dat u een prima prijs krijgt. Onze erkenning als NVM-makelaar geeft u de garantie van kwaliteit: wij behartigen alleen uw belangen en zorgen ervoor dat u geen risico's loopt. Wij ontzorgen u volledig, u hebt er geen omkijken naar.

Uw aankoopmakelaar

Bent u helemaal verliefd op dat ene huis? Dan is het misschien verstandig om uw aankoopmakelaar er ook nog even naar te laten kijken. Want u wilt er toch niet te veel voor betalen? Samen met u beoordelen wij de bouwkundige staat en vertellen u welke investeringen u kunt verwachten om er helemaal uw droomplek van te maken. Wij begrijpen uw emoties en gaan naast u staan met een realistisch verhaal, zodat u ook op de langere termijn blij en tevreden blijft met uw aankoop.

Verhuur van woningen

Staat uw woning te koop, maar lukt verkoop niet tegen acceptabele condities? En dreigt u daardoor in de problemen te komen, bijvoorbeeld vanwege dubbele woonlasten? Dan mag u uw woning tijdelijk - maximaal vijf jaar - verhuren in het kader van de Leegstandswet. Dat betekent verhuur zonder de gebruikelijke strenge huurdersbescherming. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Wij informeren u graag en helpen u verder.

NRVT-erkend taxateur onroerend goed

Wilt u een betrouwbare waardebepaling van uw woning of pand? Makelaardij Ing. H.H. Smit is als taxateur erkend door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit is een garantie voor onze onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit. Als onafhankelijk taxateur taxeren wij voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld waardebepaling van aan- of verkoop van het onroerend goed of voor hypotheekverstrekkers.

Het laatste nieuws
Open Huizen Dag 5 oktober 2019

Open Huizen Dag 5 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober 2019 is er weer de NVM Open Huizen Dag.   Onderstaande woningen uit ons bestand zijn op deze dag van 11:00 tot 15:00 uur te bezichtigen: -Scheepsmeter 12 Blauwestad J.F. Zijlkerstraat 35 Nieuw Beerta -Kerklaan 104 Scheemda …
 
Positief vastgoedjaar 2018

Positief vastgoedjaar 2018

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM heeft haar jaarrapport 2018 ‘Vastgoedmarkt in beeld’ gepubliceerd.
 
Prijzen stijgen nog steeds, maar minder hard.

Prijzen stijgen nog steeds, maar minder hard.

 Dat de woningmarkt ‘verzadigd’ is, wil de NVM-voorzitter graag toelichten. “De hardste prijsstijging lijkt voorbij te zijn. Vooral in de grootstedelijke, krappe regio’s zijn de prijzen inmiddels op een dusdanig hoog niveau ui…
 
Wij zij aangesloten bij: